Μήνυμα σφάλματος

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls στην _menu_load_objects() (γραμμή 569 του /var/www/vhosts/drevelou.gr/httpdocs/includes/menu.inc).

Βιογραφικό

 

dwra_revelou_diaitologos_diatrofologos

 

Η Δώρα Ρέβελου γεννήθηκε στον Πύργο το 1986. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διατροφής & Διαιτολόγιας του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης.

Το 2012 πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο Αμαλιάδας ενώ παράλληλα εκπόνησε την πτυχιακή της  εργασία με θέμα «Εκτίμηση των διατροφικών συνηθειών των εφήβων του Νομού Ηλείας».

Έχει παρακολουθήσει συνέδρια που αφορούν  τη διατροφή και την παχυσαρκία καθώς  και συνέδρια που αφορούν τη  διατροφή  για την αντιμετώπιση παθολογικών καταστάσεων. Επίσης έχει συμμετάσχει  σε κλινικά περιστατικά όπως διαβήτη, καρδιοπάθειες, υπερλιπιδαιμίες κ.α.

Γράφει για θέματα διατροφής σε τοπικές εφημερίδες του Πύργου. Επίσης έχει κάνει ομιλίες σε σχολεία Γυμνασίου & Λυκείου καθώς και σε αθλητικές ομάδες.

Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Ένωσης Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδος(ΕΔΔΕ) και από το Μάρτιο του 2014 εργάζεται στο προσωπικό της γραφείο στον Πύργο.